Langt hår til jul?

Langt hår til jul står meget højt på mange piger og kvinders ønskeliste. Hos Dream Extensions kan vi opfylde dit ønske med enten smukt påsyede hair extensions eller flotte clip on hair extensions, som er nemme at tage af og på.

Er du klar til julens mange fester og sociale arrangementer? Book en tid allerede nu til at få lavet langt hår her på hjemmesiden eller på vores Facebook side eller på telefon 71113211.

Hair extensions – med den populære flettemetode

Hair extensions bliver syet på fint og tyndt flettede baner af dit eget hår. Håret kan du købe fra kun 899 kr. per pakke. Påsygningen koster kun fra 500 kr. Samlet pris fra kun 1399 kr. Resultatet bliver fantastisk 🙂

Clip on extensions – langt hår er kun et klik væk

Clip on extensions er trenser af hår, hvorpå der er syet specielle clips, som nemt kan klipses i dit eget hår. Det er nemt og hurtigt! Du kan købe hår hos Dream Extensions fra kun 499 kr. per pakke. Vi skal nok vise dig, hvordan du sætter dine clip on hair extensions på.

Hestehaler – smart og stilfuldt

Dream Extensions har også hestehaler, som nemt kan sættes i dit hår efter samme princip som clip on hair extensions. Priser fra kun 199 kr.

Professionel rådgivning – kvalitet & service

Vi rådgiver altid om den bedste løsning for dig og dit hår, så du kan få opfyldt dit ønske om at få langt lækkert hår eller blot få noget ekstra volume i håret.

Dream Extensions har altid masser af lækkert hår i salonen. Vi skal nok finde det som passer bedst til dig. Du får altid professionel kvalitet og service hos byens førende hair extensions specialist, og du kan regne med at fast kunde i lang tid fremover hos os!

Vi glæder os til at se dig i salonen i den nærmeste fremtid.

 

Hair extensions trenser
Hair extensions trenser
Clip on extensions
Clip on extensions
Hestehale med clips
Hestehale med clips

Book tidligt i december

December er højsæson for at få lavet hair extensions, og der er vildt travlt hos Dream Extensions.

HUSK derfor at booke i god tid, og gerne midt på måneden. Så er der nemlig bedre chance for at få din ønskede tid.

Book en tid her på siden eller på vores Facebook side.

Box braids med syntetisk hår

Box braids

Box braids, Dutch braids og andre typer fletninger er meget populære i øjeblikket. Vi ser ofte de smukke fletninger på værterne i fx X-factor, Danmark Har Talent samt på skuespillere og sangerinder i Danmark og udlandet.

Det ser super smukt, eksklusivt og elegant ud. Man bruger syntetisk hår, hvilket giver et godt og holdbart resultat. Det er dog en tidskrævende process. Det tager typisk fem til seks timer at lave. Men det er værd at vente på!

Prisen er fra 2.000 til 2.500 kr. afhængig af længde, tykkelse og hårmængde. Prisen er inklusiv syntetisk hår i valgfri farve!

Kontakt Dream Extensions i København på 72148345 eller via vores kontaktformular for mere information om box braids eller andre typer fletninger.

 

 

 

lavet dit hår i et privat lokale i salonen

Dream Extensions tilbyder at lave dine hair extensions i et privat lokale i salonen, så du kan sidde i fred og ro og nyde dit privatliv.

Vi har flere kendis-kunder, som benytter sig af dette tilbud. Desuden har vi også mange kunder, som af religiøse grunde ønsker at få lavet deres hår, uden at andre kan se det.

Husk at oplyse, om du ønsker at få lavet dine hair extensions i  ovenstående lokale, når du booker en tid.

Hair extensions København – Derfor skal du vælge Dream Extensions

Hair extensions København. Danmarks smukkeste hair extensions og bedste service finder du i hjertet af København hos Dream Extensions. Siden vores start i 2012 har vi fået over 3000 likes, 5-sjernet anmeldelser på Facebook og masser af faste kunder, som ofte kommer langvejs fra for at opleve vores lækre Remy hår og professionelle service.

Hos Dream Extensions kan du købe lækkert ægte Remy hår fra kun 900 kr. per pakke og vores super tynde og fine baner flet koster fra 500 kr. for to dobbelt baner.

Hvis du er kvalitetsbevist og er fokuseret på at få de bedste hair extensions og bedste påsyning, så er Dream Extensions den rette salon for dig.

Vores professionelle rådgivning er altid gratis, og du kan altid komme i kontakt med os på Facebook, mail samt booke en tid online eller bare ringe til os på  72148345 i vores åbningstid.

Hair extensions  København - Dream Extensions
Hair extensions – trenser til flettemetode

 

 

Cornrows – til mænd, kvinder og børn

Cornrows er sommerens store hit til både mænd, kvinder og børn.

Det er ikke kun sportsstjerner, musikere, modeller og kendisser m.fl., som har eneret på at få lavet smukke cornrows i deres hår, og man ser heldigvis flere og flere almindelige mennesker, som får det lavet. Det giver en fantastisk mulighed for at ændre sit look i en kortere eller længere periode

I øjeblikket laver Dream Extensions rigtig mange cornrows på kunder, som skal på musikfestivaller som fx Roskilde Festival, da håret selv efter en festival ser flot og elegant ud.

Denne frisure har fået sit navn fra de lange rækker af majs på markerne i USA, så man kan tale om en rigtig sommer frisure.

Cornrows laves ved at flette håret tæt ved hovedbunden. Dit eget hår skal være mindst 8-9 cm. langt, og vi supplerer gerne med ekstra hår for volume og længde. Man benytter fint syntetisk hår til dette formål og hos Dream Extensions er denne service altid inkluderet i prisen. Ønsker du at benytte ægte hår, så finder vi naturligvis ud af en god pris.

Hvis du skal have cornrows i hele dit hår tager det typisk 1-2 timer at lave og prisen er mellem 600-800 kr. inklusiv evt. ekstra hår. Kig ind i salonen, eller ring og hør nærmere eller book en tid online her.

Clip-on hair extensions

Clip-on hair extensions, clip in extensions, klips extensions. Ja, de kaldes lidt forskelligt, men det er en fantastisk mulighed for at få langt flot hår på et øjeblik. Der sys små klips på hårtrenserne, som du nemt klipser på dit eget hår.

Du kan frit vælge mellem alle vores smukke Remy hair extensions. De egner sig alle fint til klips. Vælg mellem glat, bølget eller krøllet hår i alle farver og længder.

Clip-on hair extensions kan bruges både til hverdag eller bare til specielle lejligheder, hvor du ønsker at tilføje længde til dit hår. Du får straks komplimenter med dine nye clip- on hair extensions fra Dream Extensions.

Du får altid professionel rådgivning og inspiration i vores skønne salon på Gasværksvej på Vesterbro i København.

Ring 72148345 eller skriv til os via vores kontaktformular

Clip-on hair extensions
Clip-on hair extensions fra Dream Extensions

clip in hair extensions

 

Er du Gør-det-selv typen, så læs og se mere i  denne artikel fra magasinet Q.

Priser for hair extensions

Priser for hair extensions – Dream Extensions

Dream Extensions er salonen for dig, som værdsætter professionel kvalitet & service!

Luksus Remy hår: Brasiliansk, malaysisk, peruviansk, indisk

Fra 50-55 cm. per pakke fra 900 kr.

Fra 60 cm + per pakke fra 1100 kr.

Vi har maskinvævet og håndsyet hår i pakker med 100 gram, 130 gram og 150 gram, og det fås i glat, bølget, krøllet, etc.

Påsygning: Byens tyndeste & fineste flettebaner
1 bane flet for 300 kr.
2 baner flet for 600 kr.
3 baner flet for 700 kr.
4 baner flet for 900 kr.

Mail, ring (72 14 83 45) eller skriv på Facebook for flere priser i netop den farve og længde, som du ønsker. Jeg har masser af hår at vælge i mellem, så vi skal nok finde det, som passer bedst til dig.

Priser for braids

Box braids koster fra 2.000 kr. inklusive ekstra hår (syntetisk)
Twists koster fra 2.000 kr. inklusive ekstra hår (syntetisk)
Dutch braids koster fra 600 kr. inklusive ekstra hår (syntetisk)

Mail, ring (72 14 83 45) eller skriv på Facebook for mere information om tykkelse, længder, farver mv.

 

 

Hair extensions guide

Hair extensions guide til hårlængder

Hair extensions guide til visning af forskellige hårlængder i glat, bølget og krøllet hår. De mest populære længder er 22″ (55 cm) og 24″ (60 cm), hvilket passer godt til de fleste.

Du skal fx overveje om du vil have ekstra længde eller blot mere fylde. Du kan selvfølgelig også få begge dele.

Hos Dream Extensions rådgiver vi professionelt om, hvilken længde, hårtype og kvalitet, som er bedst til dig. Vi har bl.a. lækkert brasiliansk, peruviansk, malaysisk og indisk hår til både almindelige extensions samt til clip on extensions.

Dit hår er i trygge professionelle hænder hos os!

Ring 72148345 eller skriv til os via vores kontaktformular

Hair extensions i alle farver

Håndvævet hår – hair extensions på første klasse!

Håndvævet hår hos Dream Extensions. Eksklusivt og lækkert!

Håret er perfekt til de fleste, og det er specielt godt til fint/tyndt skandinavisk hår, da trenserne er ekstra fine og tynde. Kig ind i salonen og bliv forelsket i dette unikke hår. Det er Formel 1 klassen inden for hair extensions.

Hos Dream Extensions får du altid professionel rådgivning og service omkring dine hair extensions.

Dit hår er i sikre hænder hos hair extensions specialisterne hos Dream Extensions i København (Vesterbro).