Cornrows – til mænd, kvinder og børn

Cornrows er sommerens store hit til både mænd, kvinder og børn.

Det er ikke kun sportsstjerner, musikere, modeller og kendisser m.fl., som har eneret på at få lavet smukke cornrows i deres hår, og man ser heldigvis flere og flere almindelige mennesker, som får det lavet. Det giver en fantastisk mulighed for at ændre sit look i en kortere eller længere periode

I øjeblikket laver Dream Extensions rigtig mange cornrows på kunder, som skal på musikfestivaller som fx Roskilde Festival, da håret selv efter en festival ser flot og elegant ud.

Denne frisure har fået sit navn fra de lange rækker af majs på markerne i USA, så man kan tale om en rigtig sommer frisure.

Cornrows laves ved at flette håret tæt ved hovedbunden. Dit eget hår skal være mindst 8-9 cm. langt, og vi supplerer gerne med ekstra hår for volume og længde. Man benytter fint syntetisk hår til dette formål og hos Dream Extensions er denne service altid inkluderet i prisen. Ønsker du at benytte ægte hår, så finder vi naturligvis ud af en god pris.

Hvis du skal have cornrows i hele dit hår tager det typisk 1-2 timer at lave og prisen er mellem 600-800 kr. inklusiv evt. ekstra hår. Kig ind i salonen, eller ring og hør nærmere eller book en tid online her.

Tagget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *