Hårbørster – en rigtig god investering

Hårbørste til hair extensions

Hårbørster er en rigtig god investering for dit hår!  Men det betyder heldigvis ikke, at du behøver at bruge en formue på det. Du skal blot vide, hvad du køber.

Din hårbørste fx er med til at stimulere blodcirkulationen i din hårbund. Det medfører bland andet et stærkere hår, bedre hårvækst og naturligvis en sundere hovedbund.

Hårbørster af god kvalitet distribuerer din hovedbunds naturlige olier ud i længderne. Så får dit hår næring og bliver mere glansfyldt. Vildsvinehår i børster er blevet enormt populært de seneste år, og det er ikke uden grund. De kan koste alt fra et par hundrede kroner til 1500 kr.! De er fantastiske til almindeligt hår, men faktisk ikke det optimale valg til krøllet hår. Her er en bredtandet kam en meget bedre løsning. Der findes også børster lavet af et mix af nylon og naturhår, som passer til de fleste hårtyper, men Dream Extensions anbefaler dog børster med vildsvinehår. For alt i verden bør du undgå børster af metal, da de ikke gør noget godt for dit hår.

Hos Dream Extensions har vi udviklet vores helt egne hårbørster til hair extensions. Vi kan tilbyde dig den bedste hårbørste til netop dit hår. Din pris er kun 200 kr. og vores børster fås i flere farver.

Kontakt os for mere information her eller læs mere om børster (artikel på engelsk) her

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin

Relaterede indlæg

Langt hår til jul?

Langt hår til jul står meget højt på mange piger og kvinders ønskeliste. Hos Dream Extensions kan vi opfylde dit ønske med enten smukt påsyede