Hair extensions til julens fester

Hair extensions til julens fester

Hair extensions giver dig det smukkeste hår til julens fester 

December står i julefesternes og ikke mindst nytårsaftens tegn. Hvad er festligere og mere strålende end velplejede, smukke lange lokker? Der er intet, der kan styrke selvtilliden og følelsen af kvindelighed som en frisure, der bare siger WAUW! 

 

Match din festkjole med hår, der virkelig sætter prikken over i´et. Med hair extensions er mulighederne utallige. Du kan få lige den festfrisure, du drømmer om, hvad enten dit ønskelook til decembers fester er glat, bølget, krøllet, løst eller opsat hår. Du kan vælge mellem alle farvekombinationer, så det er faktisk blot fantasien, der sætter grænsen. 

Du kan også prøve vores populære hestehale extensions, eller ponytail extensions som de også hedder. De kan nemt sættes på dit eget hår. De er utrolig hotte lige nu, og det er ikke uden grund. På et øjeblik får du nemlig langt smukt hår samlet i en elegant og blød hestehale. Et perfekt sleek look a la Ariana Grande! Du kan lige nu købe den flotteste hestehale i både ægte og syntetisk hår hos Dream Extensions. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og tale med os om de mange muligheder der er, når det gælder hair extensions. Eller kig forbi vores Instagram og få gode idéer! 

Glædelig december fra alle os og god fest! 

 

Relaterede indlæg

Pleje af extensions

Pleje af extensions

Pleje af extensions har aldrig været vigtigere end under tiden med Corona lockdown. Frisørerne er heldigvis åbne igen, men det skal ikke være en undskyldning