Hestehale extensions

Hestehale extensions eller ponytail extensions om man vil, kan nemt sættes på dit eget hår. De er utrolig populære. På et øjeblik får du nemlig langt smukt hår samlet i en lang elegant hestehale. Du kan nu købe den flotteste hestehale i både ægte og syntetisk hår hos Dream Extensions fra kun 1200 for ægte Remy hår eller 400 kr. for syntetisk hår.

Hestehaler

Hestehaler fås i masser af spændende farver og forskellige længder, som på et kort øjeblik forvandler dit udseende og signalerer stil, finesse og elegance. Håret er syet på en enkelt bane med en tot, som du hurtigt vikler rundt om dit egen hestehale – På et øjeblik får du det flotteste Ariana Grande look med vores eksklusive hestehale extensions.

Vores mest populære hestehaler er naturligvis lavet af det bedste, fineste og blødeste ægte Remy hår. 

Hestehaler kan også fås i fint syntetisk hår, som er nemt at holde. Det koster en del mindre end det ægte hår.

Du kan bruge din hestehale til mange forskellige formål. Fx til hverdag, til fest, til foto sessions og andre specielle lejligheder. Vi kan nemt lave en unik individuel løsning til dig og dit behov. Vi laver nemlig altid den opsætning, som du har brug for. det kunne fx være ekstra tykkelse, ekstra længde eller måske en blanding af forskellige farver.

Priser fra DKK 1.200,00 for eksklusive hestehaler i ægte hår

Priser fra DKK 400,00 for flotte hestehaler i syntetisk hår

Kontakt os

hestehale med tot