Midlertidig lukket grundet Covid-19 restriktioner

Salonen er desværre lukket frem til foreløbig den 6. april 2021 grundet regeringens nyeste Covid-19 restriktioner. Det er for tidligt at spå, om den dato er realistisk for en genåbning. Men jeg håber derfor også, at vi alle gør en fælles indsats for at nedbringe smittetrykket i Danmark. Så kan vi hurtigst muligt vende tilbage til en normal hverdag igen. Pas godt på dig selv og andre – hver dag!

Her er lige et par hurtige tips, hvis dine hair extensions er ved at være “trætte”.

  1. Sæt håret op – så kan du gå lidt længere tid indender er behov for oprykning
  2. Få en veninde til at hjælpe med at at klippe tråden op på på flettebanerne – pas på I ikke klipper i trenser! Giv dit eget hår masser af pleje. Så er jeg klar til at lave nye flettebaner, når vi ses igen

Der er ingen tvivl om, at 2020 og ikke mindst starten af 2021 har været en stor udfordring for mange. Jeg er overbevist om, at 2021 trods alt bliver et fantastisk år. I 2021 skal vi nok få lavet hair extensions mange gange uden frygt for hverken smitte eller frygt for, om vi nu også har et job i næste måned.

Lange hair extenions
Langt og fyldigt hår med luksus hair extensions

Heldigvis har jeg kunne holde salonen åben næsten hele sidste år, og Dream Extensions har fået masser af nye kunder i hele perioden. Flere af dem naturligvis henvist af mange af vores glade og søde kunder. Det betyder rigtig meget, at I fortæller veninder og deres veninder, at I har fået lavet jeres smukke extensions hos mig. Dream Extensions forbliver også din foretrukne salon for hair extensions i 2021 og mange år frem!

Hair extensions er dog stadig en vigtig del af vores kunders hverdag. Det er vigtigt at holde fast i nogle af de rutiner og ting, der betyder meget for én i de tider, hvor mange ting er forandrede.

Derfor kan du altid kontakte os for gode råd, spørgsmål mv. uanset om salonen holder lukket. Vi finder altid en løsning!

Ring 71113211 eller skriv på info@dream-extensions.dk

Venlig hilsen

Anne Purity

Ejer

 

Skriv et svar