Pas ekstra godt på dine hair extensions i sommerferien

Pleje af dine hair extensions er endnu vigtigere om sommeren end normalt. For meget sol, saltvand og/eller klorvand slider og udtørrer nemlig ens eget hår. Det går dog endnu hårdere ud over dine hair extensions, da de ikke får de naturlige olier og næringsstoffer fra hovedbunden, som dit eget hår gør.

Derfor er ekstra pleje af hair extensions meget vigtigt om sommeren!

Kombinationen af salt, klor og sol kan resultere i, at ens hair extensions kan filtre og udtørre. Det kan også være med til at nedbryde det naturlige keratin i håret. Desuden kan kemiske komponenter i klor fra swimming poolen i visse tilfælde misfarve håret.

Her er et par vigtige og gode råd, så dine hair extensions også får en rigtig god sommer:

#1 Brug gerne varmebeskyttelse til håret

#2 Bind dit hår i en høj hestehale og lav en fletning rundt om hestehalen inden du tager en svømmetur (hvis du ikke svømmer med en badehætte, hvilket er det bedste)

#3 Skyl straks dit hår efter svømmeturen i rent vand og anvend en fugtgivendeshampoo samt masser af fugtgivende balsam. Bare giv den gas med alt de fugtgivende!

#4 Lad håret lufttørre så du undgår at give det ekstra varme med en hårtørrer

Hvis du følger ovenstående råd samt de mere generelle råd om pleje af hair extensions, så gør du dit hår en kæmpe tjeneste. Du kan læse meget mere om pleje og daglige rutiner her

Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Kig ind i salonen og se og mærk vores nyeste og blødeste luksushår.  Vi rådgiver dig altid professionelt om dine muligheder for at få smukke og elegante hair extensions, som passer perfekt til dig og din personlighed!

Dream Extensions har gennem mange år etableret sig som en af Danmarks førende saloner for hair extensions med flettemetoden.

Bliv endnu mere inspireret på vores Instagram

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin

Relaterede indlæg