Privatlivspolitik

1. EJEROPLYSNINGER
Dream Extensions ApS. med webadressen www.dream-extensions.dk ejes af

Dream Extensions ApS.
Gasværksvej 4A
1656 København V
CVR: 39026406
Telefon: 72148345
Mail: info@dream-extensions.dk

2. HVAD ER COOKIES
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Der er ingen personoplysninger i cookies, de kan ikke indeholde virus og er i sig selv ikke farlige. Reglerne for danske hjemmesiders brug af cookies er lagt fast i et EU-direktiv, der fastslår, at brugere af hjemmesider i EU skal gøres opmærksom på, hvilke cookies hjemmesiderne bruger.

3. BLOKERING ELLER SLETNING AF COOKIES PÅ DIN COMPUTER, MOBIL ELLER TABLET
Gå til din browsers indstillinger for at se, blokere eller slette cookies. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for alle cookies, vil du opleve, at mange hjemmesider ikke fungerer korrekt.

4. FORMÅL MED COOKIES FOR www.dream-extensions.dk
Vi bruger cookies til at genkende din computer, mobil eller tablet, hvis du har besøgt siden før. Desuden bruger vi cookies til at indsamle data om hvordan besøgende bruger vores hjemmeside.

5. GOOGLE ANALYTICS
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Det giver os mulighed for at opdage fejl og skabe den bedste brugeroplevelse for besøgende og kunder på vores website. Du kan til hver en tid underrette Google om, at de ikke må lagre cookies fra Google Analytics på din computer.

6. PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

6.1 KONTAKT VEDRØRENDE PERSONOPLYSNINGER
Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos, skal du rette henvendelse til info@dream-extensions.dk eller telefon 72148345. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

6.2 BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Dream Extensions ApS. opbevarer personoplysninger og relevant købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

SENEST OPDATERET DEN 11.11.2017