Cornrows

Nyt cool look med cornrows og fletninger?

Cornrows er i øjeblikket meget populært til både mænd og kvinder, og en trend som selv børn og teenagers holder meget af. Inspirationen kommer fx fra sportens og musikkens verden, og mange kendte har eller har haft denne specielle og unikke hårstil.

Vi laver dem altid professionelt og elegant og oven i købet til en super god pris!

Dit eget hår flettes meget tæt på hovedbunden i pæne lige rækker, hvilket gør dem meget nemmere at holde. De kan holde op til flere uger, hvis du ellers plejer og behandler dem pænt.

Du kan også vælge at få flettet ekstra hår ind, således det dels giver dig mere længde, men også noget mere volumen. Det kommer til at se super smart ud!

Cornrows er derfor en ganske oplagt idé til dig, som fx vil have et nyt og spændende look, som skiller dig ud fra mængden på en cool måde!

Cornrows

Dit hår flettes i baner og med brug af vores fine og elegante fletteteknik, så sidder de stramt og tæt som det netop skal være. Du kan forvente, at de holder ca. tre uger, dog afhængig af hvor godt du har passet og plejet dem.

Vi laver også almindelige fletninger, side cornrows, box braids, dutch braids mv.  Skriv eller ring for de specifikke priser. Vi laver en godt tilbud til dig, og du kan fået lavet dine nye smarte fletninger hos os midt i København.

Priser fra DKK 600,00 for cornrows (hele hovedet), Kontakt os

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om baggrunden og historien for cornrows, så læs denne informative artikel på Wikipedia.

Måske kunne du også tænke dig at se, hvordan processen med at lave cornrows egentlig ser ud. Tjek denne video ud på Youtube.

Af andre services tilbyder vi også at lave parykker og hestehaler. Læs mere om det lige her.