Hair Extensions

Ægte hair extensions – skånsomt for dit hår

Vi benytter den populære flettemetode til vores flotte hair extensions. Flettemetoden er skånsom mod dit eget hår, da der hverken bruges kemikalier, lim, tape eller andet syntetisk materiale!

Dit eget hår flettes i fine horisontale linjer i hovedbunden, og herpå sys så dine extensions. Når disse er syet på, kan man ikke se fletningerne, og håret falder naturligt og elegant og tilfører øjeblikkeligt længde og volumen til dit eget hår. Du kan også bruge hair extensions i kort hår (det skal mindst være ca. 10 cm. langt).

Denne professionelle metode passer perfekt til europæisk hår, og du kan forvente, at flettebanerne holder i ca. 5-9 uger. Det afhænger dog fx af, hvor hurtigt dit eget hår vokser, og ikke mindst hvor godt du plejer dem, før du behøver at få taget dine hair extensions ud og få syet dem i igen.

Farvekode 1 er den mest mørke farve, og de mest lyse er 613 og 60. Vi har naturligvis mange andre farver og farvekombinationer i salonen end dem på farvekortet til højre. Vi finder altid en farve, som passer til dit hår!

Maskinsyet luksushår – Deluxe Silky

Vores Deluxe Silky maskinsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er den fineste kvalitet, du finder blandt hair extensions. Vores luksushår er specielt udvalgt fra en enkelt donor efter høje kriterier om sundhed og hårtype. Hårstråene i alle vores hair extensions vender alle i den samme retning. Det minimerer risikoen for at håret begynder at filtre og sikrer længere levetid for håret. Ved at følge vores guide til at pleje håret, vil du kunne imponere omverdenen med disse fyldige og bløde kvalitets-extensions i mange måneder.

Deluxe Silky hår fås i mange forskellige farver. Ring 71113211 eller skriv og hør mere.

Priser fra DKK 1000,00 per pakke á 100 gram for maskinsyede hår extensions, Kontakt os

Deluxe Silky – maskinsyet luksushår

Håndsyet luksushår – Deluxe Superior

Vores Deluxe Superior håndsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er det fineste og bedste hår, som du finder blandt hair extensions. Håret er nøje udvalgt til det skandinaviske marked, og bliver håndsyet på ultratynde vævekanter af professionelle syersker, som efter vores mening er de bedste i branchen. Deres sans for detaljer og raffinerede tekniske håndarbejde giver dette produkt et meget eksklusivt finish, som lever op til vores tårnhøje kvalitetskrav. Det er ikke uden grund, at netop denne type hår er Formel 1-klassen indenfor hair extensions.

Vores eksklusive håndsyede hår kan bruges af alle. Er dit eget hår tyndt og fint, anbefales denne type hår, da vævekanten er endnu tyndere og finere ens maskinsyet hår. Det får således dine hair extensions til at falde endnu mere naturligt og smukt sammen med dit eget hår.

Håret sælges i trenser á ca. 12,5 gram. Der går således 8 trenser til 100 gram.

Deluxe Silky hår fås i mange forskellige farver. Ring 71113211 eller skriv og hør mere.

Pris DKK 350,00 per trense á ca. 12,5 gram for Deluxe Superior hår extensions, Kontakt os

Håndsyet luksushår – Deluxe Superior

Læs mere

Overvejer du at få hair extensions, så læs denne artikel med en guide fra livsstilsmagasinet Q her