Hair Extensions

Ægte hair extensions – skånsomt for dit hår

Vi benytter den populære flettemetode til vores flotte hair extensions. Flettemetoden er skånsom mod dit eget hår, da der hverken bruges kemikalier, lim, tape eller andet syntetisk materiale!

Dit eget hår flettes i fine horisontale linjer i hovedbunden, og herpå sys så dine extensions. Når disse er syet på, kan man ikke se fletningerne, og håret falder naturligt og elegant og tilfører øjeblikkeligt længde og volumen til dit eget hår. Du kan også bruge hair extensions i kort hår (det skal mindst være ca. 10 cm. langt).

Denne professionelle metode passer perfekt til europæisk hår, og du kan forvente, at flettebanerne holder i ca. 5-9 uger. Det afhænger dog fx af, hvor hurtigt dit eget hår vokser, og ikke mindst hvor godt du plejer dem, før du behøver at få taget dine hair extensions ud og få syet dem i igen.

Farvekode 1 er den mest mørke farve, og de mest lyse er 613 og 60. Vi har naturligvis mange andre farver og farvekombinationer i salonen end dem på farvekortet til højre. Vi finder altid en farve, som passer til dit hår!

Remy hår

Denne type hår er af den bedste kvalitet og holder længst. Det er den mest naturlige, reneste og sundeste type hår, som har et luksuriøst og elegant look. Fås både som maskinvævet og håndvævet hår, som også er perfekt til fint skandinavisk hår.

Du kan vaske og behandle det, næsten som dit eget hår. Det er nemt at holde og pleje.

Denne type hår egner sig også godt til clips.

Remy hair extensions kan ofte bruges flere gange. Det er dog helt afhængig af, hvordan man har har plejet og behandlet det.

Priser fra DKK 900,00 for Remy hår extensions, Kontakt os

Sleek style hår

Denne type hår er blandt de mest sælgende i Europa og USA, da du får en super blød kvalitet og et meget varieret farveudvalg.

Passer specielt godt til europæisk hår, da man netop får mange specielle farvekombinationer.

Denne type hair extensions egner sig også godt til clips.

Håret kan typisk bruges 2-3 måneder (dog helt afhængig af, hvor godt man har plejet/behandlet det).

Priser fra DKK 900,00 for Sleek style hår extensions, Kontakt os

Læs mere

Har du langt hår, og overvejer du at få hair extensions, så læs denne artikel med en guide fra livsstilsmagasinet Q her