Hair Extensions

Ægte hair extensions – skånsomt for dit hår

Vi benytter den populære ”flette/væve” metode til vores flotte hair extensions. Denne metode er skånsom mod dit eget hår, da der hverken bruges kemikalier, lim, tape eller andet syntetisk materiale!

Først flettes dit eget hår i fine horisontale linjer i hovedbunden, og herpå sys så dine extensions. Når disse er syet på, kan man ikke se fletningerne, og håret falder naturligt og elegant og tilfører øjeblikkeligt længde og volumen til dit eget hår. Du kan også bruge hair extensions i kort hår.

Denne professionelle metode passer perfekt til europæisk hår, og du kan forvente, at flettebanerne holder i ca. 5-9 uger. Det afhænger dog fx af, hvor hurtigt dit eget hår vokser, og ikke mindst hvor godt du plejer dem, før du behøver at få taget dine hair extensions ud og få syet dem i igen.

Farvekode 1 er den mørkeste farve, og de mest lyse er nr. 613 og 60. Vi har naturligvis mange andre farver og farvekombinationer i salonen end dem på farvekortet til højre. Vi finder altid en farve, som passer til dit hår!

Remy hår

Denne type hår er af den bedste kvalitet og holder længst. Det er den mest naturlige, reneste og sundeste type hår, som har et luksuriøst og elegant look. Fås både som maskinvævet og håndvævet hår, som er perfekt til fint skandinavisk hår.

Du kan vaske og behandle det, næsten som dit eget hår. Det er relativt nemt at holde og pleje.

Denne type hår egner sig også godt til clips.

Remy hair extensions kan  ofte bruges flere gange. Det er dog helt afhængig af, hvordan man har har plejet og behandlet det.

Priser fra DKK 900,00 for Remy hår extensions, Kontakt os

Sleek style hår

Denne type hår er blandt de mest sælgende i Europa og USA, da du får en super blød kvalitet og et meget varieret farveudvalg.

Passer specielt godt til europæisk hår, da man netop får mange specielle farvekombinationer.

Denne type hair extensions egner sig også godt til clips.

Håret kan typisk bruges 2-3 måneder (dog helt afhængig af, hvor godt man har plejet/behandlet det).

Priser fra DKK 900,00 for Sleek style hår extensions, Kontakt os

Standard hår

Denne type hår er perfekt til dig, som måske skal prøve hair extensions for første gang, og som ikke er helt sikker på, om det overhovedet er noget for dig. Ud over en fornuftig kvalitet så er dette også den type hår, som er mest prisvenlig.

Denne type hår egner sig godt til clips, som du kun vil bruge en gang i mellem.

Håret holder i ca. 2 måneder, og kan kun benyttes en gang (dog helt afhængig af, hvor godt man har plejet/behandlet det).

Kort sagt – her får du billige hair extensions i fin kvalitet.

Priser fra DKK 500,00 for standard hår, Kontakt os

standard extensions

Læs mere

Har du langt hår og overvejer du extensions, så læs denne artikel med en guide fra livsstilsmagasinet Q her

Er du mere til Cornrows, så kan vi også hjælpe dig med det. Se mere lige her.