Parykker og hestehaler

Flotte hestehaler og parykker

Vi har et stort udvalg af parykker i både ægte og syntetisk hår i mange forskellige farver, længder og stilarter. Hvad enten det er til hverdag, fest eller specielle lejligheder, så finder du altid en, som passer perfekt til dig. Priser fra kun 700 kr.

Hestehaler, som kan clipses på – hestehale extensions – bliver mere og mere populært. På et øjeblik får du langt smukt hår samlet i en hestehale. Fås både i ægte og syntetisk hår. Priser fra kun 400 kr.

Parykker

Vi har mange forskellige slags parykker i alverdens farver, længder og designs. På et øjeblik kan du forvandle dit udseende og din personlighed. Du kan vælge mellem de meget populære syntetiske parykker eller parykker med ægte hår.

Parykkerne er både til hverdagsbrug, fest, foto session eller andre specielle lejligheder. Kom forbi os – inde midt i København – og se vores store udvalg. Vi har rigtig gode priser på flotte parykker, der passer til dig.

Priser fra DKK 700,00 Kontakt os

Hestehaler

Hestehaler fås i masser af spændende farver og forskellige længder, som på et øjeblik forvandler dit udseende og signalerer stil og finesse. De clipses hurtigt på dit eget hår – nogle kalder det også hestehale extensions.

De mest populære hestehaler er lavet af fint syntetisk hår, som er nemt at holde. Fås også i ægte hår.

Du kan bruge din hestehale til hverdag, fest, foto sessions og andre specielle lejligheder. Vi laver den opsætning, som du har brug for.

Priser fra DKK 400,00 for flotte hestehaler, Kontakt os

Læs mere

Se nogle eksempler på flotte hestehaler i denne artikel fra Woman – læs artikel.

Eller læs denne artikel om Jennifér Lopez, der er vild med parykker.