Skandinaviske flettebaner

Skandinaviske flettebaner

Skandinaviske flettebaner – det nye sort?

Laver Dream Extensions skandinaviske flettebaner til påsyning af hair extensions? Ja det gør vi naturligvis, men vi laver så sandelig også jyske, københavnske og sågar svenske og tyske. Spøg til side. Der er ikke noget, der hedder skandinaviske flettebaner eller skandinaviske fletninger. Der findes kun en type fletninger til flettebaner, uanset om du er fra Skandinavien, Østeuropa, Asien, Afrika etc.

Man undres engang i mellem over den kreativitet, som nogle benytter for at lokke kunder til på en lidt for useriøs baggrund.

Så hvis du falder over en salon, der reklamerer for skandinaviske flettebaner til hair extension, så kan du altså roligt regne med, at det er helt almindelige flettebaner, som du får. Dog kan du i værste fald risikere at have betalt ekstra for noget, der i bund og grund kun hedder en ting – flettebaner! Så net, det er ikke det nye sort.

Meeen… Det er naturligvis en helt speciel kunst at kunne lave eksklusive tynde, flade og meget fine flettebaner. Det er langt fra alle hair extensions saloner, der kan gøre det. Det kræver nemlig stor erfaring, godt håndværk samt et trænet øje for detaljen. Har man ikke det, så får du med garanti ikke en særlig god oplevelse med fra salonen.

Dream Extensions er kendt for netop at kunne lave nogle de bedste, fineste og tyndeste flettebaner i branchen. De passer altid perfekt til netop dit hår og – uanset hvor du kommer fra. Hos os kalder vi dem bare for det, de i bund og grund er – nemlig flettebaner. Hos os koster kvalitet, saglighed og professionalisme nemlig ikke ekstra! Du er meget velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Du er også meget velkommen til at booke en tid allerede nu til byens smukkeste hair extensions og mest professionelle service, Det kan du gøre lige her

Relaterede indlæg

Pleje af extensions

Pleje af extensions

Pleje af extensions har aldrig været vigtigere end under tiden med Corona lockdown. Frisørerne er heldigvis åbne igen, men det skal ikke være en undskyldning