Bryllupshår

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her

Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem. Måske er du en af de heldige, der skal giftes denne sæson? Læs mere om dine muligheder for det smukkeste bryllupshår. 

Hvis du drømmer om at have smukt, velplejet hår (og hvilken kommende brud drømmer ikke om det?) så kan hair extenions være den perfekte løsning. Hair extensions giver dig det flotteste hår - og med Dream Extensions eksklusive hair extensions har du også mulighed for at få længere og/eller tykkere hår - og dermed kan du have lige præcis den frisure du vil på den store dag.  Vi har forskellige strukturer af hår; glat, bølget og krøllet. Og kvaliteten? Den er den allerbedste!  

Vores Deluxe Silky maskinsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er den fineste kvalitet, du finder blandt hair extensions. Vores luksushår er specielt udvalgt fra en enkelt donor efter høje kriterier om sundhed og hårtype. Hårstråene i alle vores hair extensions vender alle i den samme retning. Det minimerer risikoen for at håret begynder at filtre og sikrer længere levetid for håret.  

Vores Deluxe Superior håndsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er det fineste og bedste hår, som du finder blandt hair extensions. Håret er nøje udvalgt til det skandinaviske marked. Håret bliver håndsyet på ultra tynde vævekanter af professionelle syersker, som efter vores mening er de bedste i branchen. Deres sans for detaljer og raffinerede tekniske håndarbejde giver dette produkt et meget eksklusivt finish, som lever op til vores tårnhøje kvalitetskrav. Det er ikke uden grund, at netop denne type hår er Formel 1-klassen indenfor hair extensions.

Hestehale som supplement til dit bryllupshår? 

Hestehale extensions, eller ponytail extensions om man vil, kan også nemt sættes på dit eget hår. De er utrolig populære, og det er ikke uden grund. På et øjeblik får du nemlig langt smukt hår samlet i en lang elegant og blød hestehale. Du kan nu købe den flotteste hestehale i både ægte og syntetisk hår hos Dream Extensions fra kun 1300 for 100% ægte Remy hår eller 400 kr. for syntetisk hår.

Hestehaler fås i masser af spændende farver og forskellige længder, som på et kort øjeblik forvandler dit udseende og signalerer stil og elegance på dit livs store dag. 

Tjek vores 

 

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

Konfirmationshår

Anne Purity Kithinji

Konfirmationshår hører til som en af de aller øverste punkter på to-do listen inden den store festdag. Dit hår sætter kronen på værket, når nu...