Hår og Services

HAIR EXTENSIONS MED FLETTEMETODEN - I EN EKSKLUSIV KVALITET

Der er en grund til, at hair extensions med flettemetoden er så populære - resultatet er simpelthen så smukt, naturligt og elegant.  

Hair extensions med flettemetoden er vores foretrukne metode til påsætning af vores smukke og eksklusive hair extensions. Flettemetoden er skånsom mod dit eget hår, da der hverken bruges kemikalier, lim, tape eller andet syntetisk materiale.

Dit eget hår bliver flettet i fine horisontale baner i hovedbunden, og herpå syes trenser med hair extensions. Når disse er syet på, kan man ikke se fletningerne, og håret falder naturligt og elegant og tilfører øjeblikkeligt længde og volumen til dit eget hår. Du kan også bruge hair extensions i kort hår, men det skal være mindst 12-15 cm. langt.

Denne professionelle metode passer perfekt til alle typer hår, og du kan forvente, at flettebanerne holder i ca. 6-8 uger før de skal rykkes op. Det afhænger fx af, hvor hurtigt dit eget hår vokser, og ikke mindst hvor godt du har plejet dit hår.

Farvekode 1 er den mest mørke farve, og de mest lyse er 13 og 60. Vi har naturligvis mange andre farver og farvekombinationer i salonen end dem på farvekortet til venstre. Vi finder altid en farve, som passer til dit hår! 

BEMÆRK: De mest lyse farver kræver ekstra meget pleje og fugtgivende behandling, da de er blevet bleget fra leverandørens side. De holder dog stadig i lang tid med god pleje.

MASKINSYET LUKSUSHÅR - DELUXE SILKY

Vores Deluxe Silky maskinsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er den fineste kvalitet, du finder blandt hair extensions. Vores luksushår er specielt udvalgt fra en enkelt donor efter høje kriterier om sundhed og hårtype.

Hårstråene i alle vores hair extensions vender alle i den
samme retning. Det minimerer risikoen for at håret begynder at filtre og sikrer længere levetid for håret. Ved at følge vores guide til at pleje håret, vil du kunne imponere omverdenen med disse fyldige og
silkebløde kvalitets-extensions i mange måneder.

Deluxe Silky hår fås i mange forskellige farver. 

Priser fra DKK 2000,00 per pakke á 100 gram for maskinsyede hair extensions.

Ring 71113211 eller skriv og hør mere. Se også vores Instagram for før/efter billeder.

HÅNDSYET LUKSUSHÅR - DELUXE SUPERIOR

Vores Deluxe Superior håndsyede luksushår er 100% ægte hår i Remy-kvalitet. Det er det fineste og bedste hår, som du finder blandt hair extensions. Håret er nøje udvalgt til det skandinaviske marked. 

Håret bliver håndsyet på ultra tynde vævekanter af professionelle syersker, som efter vores mening er de bedste i branchen. Deres sans for detaljer og raffinerede tekniske håndarbejde giver dette produkt et meget eksklusivt finish, som lever op til vores tårnhøje kvalitetskrav. Det er ikke uden grund, at netop denne type hår er Formel 1-klassen indenfor hair extensions.

Vores eksklusive håndsyede hår kan bruges af alle. Er dit eget hår tyndt og fint, anbefales denne type hår, da vævekanten er endnu tyndere og finere end den, du finder på maskinsyede hårtrenser. Det får således dine hair extensions til at falde endnu mere naturligt og smukt sammen med dit eget hår.

Håret sælges i trenser á ca. 12,5 gram. Der går således 8 trenser til 100 gram. Deluxe Superior hår fås i mange forskellige farver og nuancer. 

Pris DKK 450,00 per trense á ca. 12,5 gram for Deluxe Superior hair extensions.

 

Ring 71113211 eller skriv og hør mere. Se også vores Instagram for før/efter billeder.

HESTEHALE EXTENSIONS

Hestehale extensions, eller ponytail extensions om man vil, kan nemt sættes på dit eget hår. De er utrolig populære, og det er ikke uden grund. På et øjeblik får du nemlig langt smukt hår samlet i en lang elegant og blød hestehale. Du kan nu købe den flotteste hestehale i både ægte og syntetisk hår hos Dream Extensions fra kun 1300 for 100% ægte Remy hår eller 400 kr. for syntetisk hår.