FAQ

Frequently Asked Questions

Flettemetoden, da du hverken skal komme lim, tape eller anden kemiskvæske i dit hår. Flettemetoden er desuden skånsom mod dit eget hår, og den er anset som den mest populære.

Ca. 12 til 15 centimeter eller længere for det bedste resultat. Men det er meget individuelt, så sendt gerne et billede af dit hår set bagfra og fra siden. Så kan vi bedre give en professionel vurdering og anbefaling.

Det er meget forskelligt fra person til person. Flettebanerne løsnes naturligt med tiden. Afhængig af din pleje af håret og hvor hurtigt dit eget hår vokser, så skal flettebanerne rykkes op efter ca. 5-8 uger. Selve håret kan naturligvis genbruges flere gange afhængig af, hvor godt man har passet og plejet det.

Det tager ca. 1½ time afhængig af, hvor mange baner flet du skal bruge, og hvor mange gram hår, som du skal have syet på.

Vi sælger kun eksklusivt 100% ægte Remy hår i den aller bedste luksuskvalitet, som er nøje udvalgt til det danske marked. Husk at du aldrig bør gå på kompromis med kvaliteten af håret. Det fås i både glat, bølget og krøllet tekstur fra 40-70 centimeter.

Maskinvævet hår sys på en trense på en speciel maskine og kan masseproduceres. Er meget populær og knap så dyr at producere.
Det håndvævede hår er nøje udvalgt og syet på trenser i hånden. Trenserne er tyndere og håret syet bedre fast, så håret fælder mindre og holder i længere tid. Derfor passer håndvævet hår perfekt til fint og tyndt skandinavisk hår, da trensen ikke ses, når den syes på.

Ja, du bør vaske håret i en rensende shampoo så håret er fri for fedt og ikke komme balsam, hårlak eller andet i håret. Hvis du får dit hår klippet, inden du kommer ind i salonen, skal det helst klippes i etager, da det giver det bedste resultat.

Vi anbefaler ikke, at du farver håret, da det allerede er farvet fra leverandørens side (på nær de naturlige sorte farver). Al farvning foregår på eget ansvar og Dream Extensions tager ikke ansvar for evt. beskadiget hår i den forbindelse. Få i givet fald kun en professionel frisør til at stå for farvningen. Vi kan naturligvis anbefale en dygtig frisør.

Ja, vi har et udvalg af forskellige produkter til pleje af dine hair extensions. Vi forhandler professionelle produkter fra fx MorrocanOil, Olaplex samt økologiske olier fra Isangs.com. Kom forbi salonen og få gratis rådgivning til de bedste plejeprodukter til netop dit hår.