Vores Salon

EKSKLUSIV KVALITET TIL FAIR PRISER - FÅ DIT DRØMMEHÅR HOS OS

Vi åbnede Dream Extensions salonen i 2012 med en mission om at opfylde vores kunders drømme om et smukt, langt, fyldigt og velplejet hår. I salonen er du altid i centrum. Fokus er dig og dine ønsker. Du får naturligvis altid professionel rådgivning, så du vælger lige præcis de hair extensions, der passer til dit hår. Samtidig vejleder vi dig i, hvilke hårprodukter du skal vælge, når du skal passe godt på dit nye, smukke hår. Sidst men ikke mindst sørger vi for, at både pris, kvalitet og et langvarigt, holdbart resultat går hånd i hånd.  

Vi anvender udelukkende Remy A+ hår, som er den højeste kvalitet på markedet. Vores hår er nøje udvalgt til det danske marked. Vi har både maskinesyet luksushår og ikke mindst det eksklusive håndsyede hår, som er intet mindre end Formel 1 klassen indenfor hair extensions, vælg altså det håndsyede, hvis du ønsker den absolutte superior model til dit hår. Håret syes på med den populære flettemetode med branchens fineste og tyndeste flettebaner, så de ikke kan ses. Derfor falder dine hair extensions helt naturligt ind i dit eget hår. Smukt og elegant! Vi garanterer, at ingen vil kunne se, at det ikke er dit eget hår - det er din helt egen lille hemmelighed. Hvis du ønsker det, kan du naturligvis også få håret som aftagelige clip on extensions.  

Mød teamet bag Dream Extensions

Chief Creative Artist & indehaver

Anne

Anne er kvinden bag Dream Extensions og CCA (Chief Creative Artist). Hun er uddannet kosmetolog og frisør. I mere end 10 år har hun arbejdet professionelt med hair extensions. Anne sværger til flettemetoden, som hun vurderer værende den mest skånsomme metode for dit eget hår – og ikke
mindst din hovedbund. Hun har brugt flere år på at finde den helt rigtige leverandør, der kunne tilbyde hår, der levede op til Annes tårnhøje standarder og samtidigt var etisk korrekte. Anne er meget detaljeorienteret og bruger god tid på at matche dit hår med hair extensions. Så du får præcis samme farve, hårstruktur og længde, som du drømmer om. Anne har selv anvendt hair extensions i over 15 år.

Annes kundeportefølje er stor, og de mange faste kunder, som Anne har, er yderst tilfredse kunder. Vi tør faktisk godt prale med at sige, at Annes kundeskare ofte udtrykker, at hos Anne og Dream Extensions har de endelig fundet netop dén salon, der kan fremtrylle lige præcis dét hår, som de ellers kun har turde drømme om.

Social Media Manager

Maria

Maria er salonens dygtige social media manager. Hun er uddannet journalist, og formidler Dream Extensions på print, web og sociale medier. Hun er ofte skribenten på bloggen, og ofte fotograf på billederne, som du ser på vores Instagram profil. Maria har haft extensions siden 2008, og hun har prøvet alle metoder, inden hun blev fast kunde hos Dream Extensions i 2017. Hun sværger også til flettemetoden, som har været mild mod hendes hovedbund og givet hende drømmen om langt hår tilbage igen efter en pause uden hair
extensions.