Om os

Hvem er vi?

Dream Extensions er salonen, der kan få drømme til at gå i
opfyldelse, intet mindre. For drømmer vi ikke alle om smukt, fyldigt og blankt, velplejet hår? Det gør de fleste kvinder. Og du kan trygt vælge os. Vi kombinerer den bedste fletteteknik med det rette håndværk til en fair pris. Du får det mest eksklusive hår, den bedste service - og resultatet er smukt, velplejet hår, præcis som du altid har drømt om.

Vi åbnede Dream Extensions salonen i 2012 med en mission om at opfylde vores kunders drømme om et smukt, langt, fyldigt og velplejet hår. I salonen er du altid i centrum. Fokus er dig og dine ønsker. Du får naturligvis altid professionel rådgivning, så du vælger lige præcis de hair extensions, der passer til dit hår. Samtidig vejleder vi dig i, hvilke hårprodukter du skal vælge, når du skal passe godt på dit nye, smukke hår. Sidst men ikke mindst sørger vi for, at både pris, kvalitet og et langvarigt,
holdbart resultat går hånd i hånd.

Håndsyede extensions

 

Håndværk

Vi anvender udelukkende Remy A+ hår, som er den højeste kvalitet på markedet. Vores hår er nøje udvalgt til det danske marked. Vi har både maskinsyet luksushår og ikke mindst det eksklusive håndsyede hår, som er intet mindre end Formel 1 klassen indenfor hair extensions.

Håret syes på med den populære flettemetode med branchens fineste og tyndeste flettebaner, så de ikke kan ses. Derfor falder dine hair extensions helt naturligt ind i dit eget hår. Smukt og elegant! Vi garanterer, at ingen vil kunne se, at det ikke er dit eget hår - det er din helt egen lille hemmelighed.

Hvis du ønsker det, kan du naturligvis også få håret som aftagelige clip-on extensions.  Kig forbi os idag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit hår.