Clip-on hair Extensions

Clip on hair extensions, clip in extensions, klips extensions. Ja, de kaldes lidt forskelligt, men det er en fantastisk mulighed for at få langt flot hår på et øjeblik. Hvis det ikke er længde du ønsker, så kan du også bruge dine clip on hair extensions til at give dit hår ekstra fylde.

Hvilke typer extensions kan bruges til klips

Hair extensions med vævekant til flettemetoden er meget populære til clip on extension. Der syes små fine klips på hårtrenserne, som du nemt klipser på dit eget hår.

Du kan frit vælge mellem alle vores smukke ægte Remy hair extensions. Det spiller ingen rolle, om det er vores lækre maskinsyede trenser eller det eksklusive håndsyede hår. Sidstnævnte er specielt velegnet til dig der har fint eller tyndt hår. Begge typer egner sig fint til klips.  Du kan vælge mellem glat, bølget eller krøllet hår i mange forskellige farver og længder. Hos Dream Extensions finder vi altid en løsning, som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Til hverdag eller fest – clip on extensions er bedst

Dine hair extensions med klips kan bruges både til hverdag eller bare til specielle lejligheder som fest, job interview, konfirmation, photo shoot, en date, hvor du ønsker at tilføje øjeblikkelig længde eller fylde til dit hår. Du får straks flotte komplimenter for dit nye flotte hår fra Dream Extensions. Mange kunder bliver faktisk så glade for deres nye hår, at de kommer efterfølgende og får deres clip on hair extensions syet på med den populære flettemetode. Så sidder håret smukt og naturligt påsyet fine flettebaner lavet i dit eget hår. Hver 5. til 8. uge rykkes flettebanerne op og der laves nye. Herpå syes håret på igen. Du får, som kunde hos os, altid en udførlig plejevejledning med hjem.

Du får altid professionel rådgivning og inspiration i vores skønne salon på Gasværksvej 6B på Vesterbro i København.

Ring 71113211 eller skriv til os.

Er du Gør-det-selv typen, så læs og se mere i  denne artikel fra magasinet Q.

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....