eksklusivt hår & professionel service

Dream Extensions åbnede i 2012 med en mission om at opfylde dine drømme om smukt, langt, fyldigt og sundt hår.

I salonen er du altid i centrum. Det betyder fx, at vi ikke behandler flere kunder samtidigt, så al fokus er på dig og dit hår. 

Du får altid professionel rådgivning omkring det rigtige valg af hair extensions, og hvilke hårprodukter du kan benytte, for at pleje dit nye smukke lange hår på bedst mulig vis.

Vi anvender udelukkende Remy A+ hår, som er den højeste kvalitet på markedet. Vores hår er nøje udvalgt til det danske marked. Vi har både maskinesyet luksushår og ikke mindst det eksklusive håndsyet hår, som er Formel 1 klassen indenfor hair extensions.

Håret syes på med den populære flettemetode med branchens fineste og tyndeste flettebaner, så de ikke kan ses. Derfor falder dine hair extensions helt naturligt ind i dit eget hår. Smukt og elegant!

Du kan naturligvis også få håret som aftagelige clip on extensions.

Mød teamet bag Dream Extensions

Dream team

Anne

Chief Creative Artist & indehaver

Anne er kvinden bag Dream Extensions og CCA (Chief Creative Artist). Hun er uddannet kosmetolog og frisør. I mere end 10 år har hun arbejdet professionelt med hair extensions. Anne sværger til flettemetoden, som hun vurderer værende den mest skånsomme metode for dit eget hår – og ikke mindst din hovedbund. Hun har brugt flere år på at finde den helt rigtige leverandør, der kunne tilbyde hår, der levede op til Annes tårnhøje standarder og samtidigt var etisk korrekte. Anne er meget detaljeorienteret og bruger god tid på at matche dit hår med hair extensions. Så du får præcis samme farve, hårstruktur og længde, som du drømmer om. Anne har selv anvendt hair extensions i over 15 år.

Maria

Social Media Manager

Maria er salonens social media manager. Hun er uddannet journalist, og formidler Dream Extensions på print, web og sociale medier. Hun er ofte skribenten på bloggen, og ofte fotograf på billederne, som du ser på vores Instagram profil. Maria har haft extensions siden 2008, og hun har prøvet alle metoder, inden hun blev fast kunde hos Dream Extensions i 2017. Hun sværger også til flettemetoden, som har været mild mod hendes hovedbund og givet hende drømmen om langt hår tilbage igen efter en pause uden hair extensions. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen!

Husk at du altid kan følge os på FacebookInstagram for tilbud, opdateringer og nyheder.