Om os

Luksushår & professionel service

Dream Extensions åbnede i 2012 med en mission om at opfylde dine drømme om langt, fyldigt og sundt hår.

I salonen er du altid i centrum. Det betyder blandt andet, at vi ikke behandler flere kunder samtidigt, så al fokus er på dig og dit hår. Du får altid professionel rådgivning og service.

Vi anvender udelukkende Remy A+ grade hair extensions (den højeste kvalitet på markedet), som du kan få sat på med den populære flettemetode med branchens fineste flettebaner. Du kan naturligvis også få det som aftagelige clip on extensions. 

Dream Team - Anne

Anne er kvinden bag Dream Extensions og CCA (Chief Creative Artist). Hun er uddannet kosmetolog og frisør. I mere end 10 år har hun arbejdet professionelt med hair extensions og sværger til flettemetoden, som hun vurderer værende den mest skånsomme metode for dit eget hår og ikke mindst din hovedbund. Hun har brugt flere år på at finde den helt rigtige leverandør, der kunne tilbyde hår, der levede op til Annes tårnhøje standarder og samtidigt var etisk korrekte. Anne er meget detaljeorienteret og bruger god tid på at matche dit hår med hair extensions, så du får præcis samme farve, hårstruktur og længde, som du drømmer om. Anne har selv anvendt hair extensions i over 15 år.

Dream Team - Maria

Maria er salonens social media manager. Hun er uddannet journalist, og formidler Dream Extensions på print, web og sociale medier. Hun er skribenten på bloggen, og ofte fotograf på billederne, som du ser på vores Instagram. Maria har haft extensions siden 2008 og har prøvet alle metoder, inden hun blev kunde hos Dream Extensions i 2017. Hun sværger også til flettemetoden, som har været mild mod hendes hovedbund og givet hende drømmen om langt hår tilbage igen efter en pause uden hair extensions. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen! 

Husk at du altid kan følge os på Facebook, Instagram for tilbud, opdateringer og nyheder.