Flettemetoden til hair extenstions

Flettemetoden er en af flere metoder til brug for at lave hair extensions. Der er mange spørgsmål der presser sig på, inden man for første gang skal kaste sig ud i den spændende og fascinerende verden af hair extensions. En verden der i positiv forstand kommer til at vende op og ned på dit hår. 

Hos Dream Extensions oplever vi engang i mellem, at der er nogle kunder, der inden beslutningen om at få hair extensions for første gang, spørger ind til effekten på deres eget hår. De har nemlig hørt at extensions ødelægger deres eget hår. Først og fremmest siger det lidt sig selv, at det ikke ødelægger ens eget hår. Ellers ville man jo ikke se så mange benytte sig af muligheden for at forlænge sit hår. Så nej, det ødelægger ikke dit eget hår. Du skal dog træffe et valg omkring påsætningen. Det vil sige, hvilken metode du skal benytte.

 

Flettemetoden, totter, tape, lim eller ringe

Håret kan således påføres med flere forskellige metoder. Alle har deres egen favorit og mulighederne er mange fx med fletninger, totter, lim, tape eller små ringe. Du skal altså gøre op med dig selv, hvad du vil komme i dit hår, eller hvis du hellere vil gøre det helt naturligt. 

Der er dog ingen metode, der er mere naturlig end den populære flettemetode, da der hverken bruges kemikalier, lim eller plastik. Her bruges nemlig kun dit eget hår, der flettes i fine horisontale linjer eller flettebaner, om man vil. Her syes så fine trenser af hår med nål og tråd. Simpelt, sikkert og smukt.

Flettemetoden kræver en helt speciel teknik og håndværk. Hos Dream Extensions har vi mange års erfaring i netop denne metode, som regnes for at være den mest skånsomme metode for dit eget hår. Vores flettebaner anses for at være nogle af branchen bedste, tyndeste og fineste. En ting er at lave flettebanerne, en helt anden ting er af få dem placeret perfekt og balanceret i hovedbunden. Det kræver mange års erfaring for at kunne levere et perfekt resultat – hver gang. Det får du naturligvis hos os grundet vores professionelle tilgang, minutiøse analyse af netop dit hår samt vores mangeårige gennemprøvede teknik.

 

Oprykning af flettebaner

Som med alle andre metoder skal dine extensions tages ud med mellemrum af flere årsager. Fx vokser dit eget hår hele tiden og det påførte hår kommer til at hænge længere og længere nede. Derudover skal du i andre tilfælde udskifte selve håret. Normalt skal man rykke flettebanerne op hver ca. 5. til 8. uge. Det er dog meget individuelt, hvor længe der skal gå imellem. Det bliver en helt normal rutine. Netop rutine er kodeordet, når det drejer sig om at pleje af dit nye hår. Se vores råd og vejledning her. Håret sidder oven i købet rigtig godt fast med netop flettemetoden. Det er lige før det holder til at en omgang af Kalasets fantastiske sang ”Riv i mit hår”, som absolut er et lyt værd på Youtube

 

Valg af hår til flettemetoden

Dream Extensions sælger kun det absolut fineste og mest eksklusive hår. Vi går ikke ned på kvalitet. Se mere her eller læs en af vores kommende indlæg om netop valg af det helt rigtige hår. Ring eller skriv for mere information eller tjek vores Instagram og Facebook side, hvis ikke du kan vente på indlægget.

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....