Hair extensions guide til hårlængder

Hair extensions guide til hårlængder i teksturerne glat, bølget og krøllet hår kan du se ovenfor. Her kan du nemt og hurtigt se, hvor lange dine nye hair extensions kan blive. Få inspiration til et nyt flot look uanset, om det er længde, fylde eller begge dele. Resultatet bliver fantastisk flot og elegant.

Vælg din længde

Når du skal vælge længde på dine hair extensions, er der flere forhold, som man skal tænke på. Du skal fx overveje, om du vil have ekstra længde eller blot mere fylde. Du kan selvfølgelig også få begge dele. Hvilken længde kunne du tænke dig, hvordan passer dit nuværende hår? Hvor lang er din ryg til eksempelvis? Der er mange spørgsmål, men dem kan vi heldigvis hjælpe med at svare på, så du går den rigtige længde.

De mest populære længder er 22″ (55 cm) og 24″ (60 cm), hvilket passer godt til langt de fleste. De er generelt længere, end du måske tror, så lad dig ikke forblænde af tallene, men tag imod vores gode råd og vejledning. Husk på, at du som kunde hos Dream Extensions altid får dine extensions klippet professionelt til, så de passer til dine ønsker. 

Rådgivning om længden på hår og meget mere 

Hos Dream Extensions rådgiver vi altid professionelt om, hvilken længde, hårtype og kvalitet, som er bedst til dig. Vi har bl.a. lækkert brasiliansk, peruviansk, malaysisk og indisk luksushår til både almindelige extensions til flettemetoden samt til clip on hair extensions.

Vi håber, at du kunne bruge vores hair extensions guide til hårlængder. Tag en snak med os og tjek vores hjemmeside for meget mere information. Husk at dit hår er i trygge professionelle hænder hos os!

Ring 71113211 eller skriv til os. Du kan også læse meget mere om vores eksklusive hår her.

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....