Hair extensions København - Find den bedste salon

Hair extensions København og Vesterbro. Det er en af de mere populære søgeordssætninger på Google, hvis du vil have de smukkeste og bedste hair extensions i Danmark. Vesterbro er i særdeleshed stedet, hvor du kan finde din nye favoritsalon, når det gælder hair extensions. Her er nogle gode råd til, hvad du skal kigge efter i din søgen efter dit nye smukke og lange hår.

Få overblikket over saloner

Den bedste start er at få overblikket over de eksisterende saloner, der forhandler og påsætter hair extensions. Dernæst kan du inddele disse i kategorier over for eksempel metoden, de anvender for at sætte håret fast til dit eget hår. Hvilken hårtype tilbyder de og til hvilke priser. Hair extensions er en investering, og det ideelle er at finde en salon, du kan vende tilbage til igen og igen. Der er helt klart en balance mellem pris og kvalitet. Lad dig derfor ikke lokke af alt for billige priser, og lad dig ikke narre af uretfærdigt høje priser. Når du har inddelt salonerne, udvælger du en bestemt gruppe, du vil undersøge yderligere. For eksempel de frisører, der anvender flettemetoden til at påsætte håret med.

 

Lav research på hair extensions København

Lad os fortsætte med forrige eksempel. Du har nu udvalgt en gruppe af saloner fx gennem en Google søgning med hair extensions København og Vesterbro, der anvender flettemetoden. Nu er det tid til at undersøge dem i dybden. Du kan opstille en hel masse krav, som de hver især skal opfylde. Så kan du anvende udelukkelsesmetoden og hurtigt finde frem til den salon, der måske bliver din nye favorit. Kravene kan være, at håret skal være af en bestemt kvalitet. At du kan læse om, hvor håret kommer fra (eller ringe og spørge, hvis det ikke fremgår nogen steder). At priserne skal være rimelige (hårkøb, håropsætning, håraftagning). Salonen skal have erfaring i at arbejde med din hårtype (fint, tyndt, tykt, kruset, skadet, farvet hår osv.). Der skal også være mulighed for at få grundig vejledning i pleje og vedligeholdelse. Først bør du læse mere på de individuelle saloners hjemmesider, og efterfølgende besøge deres social media platforme. Det kan lyde forkert at sige, at man skal bedømme bogen på sit omslag. Men du kan faktisk få rigtig meget ud af at se på, hvordan salonerne optræder på sociale medier.

 

Sociale medier – få et godt førstehåndsindtryk

De sociale medier er på en måde det første møde med en virksomhed i dag. Kan du allerede her lide, hvad du ser, og føler du dig ”holdt godt i hånden” fra start? Så er er det et godt tegn og et godt førstehåndsindtryk. Her kan du typisk også se før-efter billeder, samt billeder af salonen. Du kan se andre menneskers tags med produktet fra salonen, og du kan se anmeldelser. Derimod er det ikke ensbetydende med, at en manglende aktivitet på sociale medier betyder en mindre god salon. Nogle saloner har ikke haft tid eller ressourcer til at genopbygge et brand, men derfor kan de sagtens levere et fantastisk produkt.

 

Kom på besøg i salonen

Du kan altid lægge et besøg forbi dine udvalgte saloner. Det gælder selvfølgelig også de saloner, som du nøje har studeret på sociale medier og hjemmesider. Nemlig dem du har vurderet til at have potentiale til at være det sted, hvor du skal have lavet din næste hårforlængelse. Uanset hvad der vises eller ikke vises på sociale medier, så får du altid det rigtige billede, når du besøger salonen. Du kan ringe og booke en tid til en konsultation. Den skal naturligvis være gratis. Her kan du snakke med håropsætteren, og hun kan vejlede dig i mulighederne, som der er for dig. Føler du dig tryg, bliver du modtaget godt og kan salonen give dig gode, nyttige råd? Kan du fx få en folder med pleje af dine hair extensions? Så er det måske her, at du skal vælge at få lavet dit hår næste gang.

 

Dream Extensions – det sikre valg

Dream Extensions er sandsynligvis med på din liste, hvis du har brugt bare nogle af kravene i ovenstående. Siden vores start i 2012 har vi nemlig fået masser af følgere på Facebook og Instagram, 5-sjernet anmeldelser og masser af faste kunder. Mange kunder kommer langvejs fra for at opleve vores lækre eksklusive hår og professionelle service.

Hvis du er kvalitetsbevist og er fokuseret på at få de bedste hair extensions og den bedste påsyning med flettemetoden, så er Dream Extensions det sikre valg og sikkert den bedste salon for dig. Vores professionelle rådgivning er altid gratis. Du kan altid komme i kontakt med os på Facebook, Instagram, mail samt booke en tid online eller bare ringe til os på 71113211 i vores åbningstid.

Velkommen til din nye favoritsalon for hair extensions København

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....