Håndsyet hår - Hair extensions på første klasse

Håndsyet hår hos Dream Extensions. Eksklusivt og lækkert! Har du aldrig prøvet eller hørt om håndsyet eller håndvævet hår? Så er det på tide. Det er nemlig hair extensions på første klasse. Langt det meste hår på det danske marked er maskinsyet hår, som er skønt, blødt og lækkert. Kun få saloner specialiserer sig i det meget fine håndsyede hår, som faktisk er meget bedre til rigtig mange kunder. Det ved de bare ikke endnu, fordi at de måske aldrig har fået en professionel rådgivning. Hos Dream Extensions få du nemlig altid flere valgmuligheder, så du kommer hjem med det helt rigtige hår. Hår, der passer præcist til dig og dit behov.

  

Nøje udvalgt hår

Vores 100% ægte Remy håndsyede hår er nemlig nøje udvalgt til det skandinaviske marked fra unikke donere. Så er du sikker på at alle strå vender i den rigtige retning, så risiko for at det filtrer minimeres. Håret bliver håndsyet på ultratynde og fine vævekanter af erfarne professionelle syersker. De er efter vores mening de bedste i branchen. Deres sans for detaljer og raffinerede tekniske håndarbejde giver dette produkt et meget eksklusivt finish, som lever op til vores tårnhøje kvalitetskrav. Det er ikke uden grund at netop denne type hår er Formel 1-klassen indenfor hair extensions.

 

Hvem kan bruge håndsyet hår?

Vores eksklusive håndsyede hår kan bruges af alle, uanset om dit hår er langt, kort, tykt, fyldigt, tyndt eller fint. Men er dit eget hår tyndt og fint, så anbefales denne type hår, da vævekanten er endnu tyndere og finere end maskinsyet hår. Det får således dine hair extensions til at falde endnu mere naturligt og smukt sammen med dit eget hår, uden det kan ses. Der er nemlig ikke noget værre end at dine flettebaner kan ses gennem dit eget hår. Det undgår du nemt med denne type hår.

Hos Dream Extensions får du naturligvis altid professionel rådgivning og service omkring dine hair extensions. Dit hår er derfor altid i sikre hænder hos hair extensions specialisterne hos Dream Extensions i København, Vesterbro.

Ring 71113211 eller tjek vores skønne Instagram eller galleri for mere inspiration.

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....