Hårbørste til hair extensions - En rigtig god investering

En hårbørste til hair extensions er en rigtig god investering for dit hår!  Men det betyder heldigvis ikke, at du behøver at bruge en formue på det. Som med de fleste ting, så skal du blot vide, hvad du køber. Vi giver dig i nedenstående en indsigt i hårbørsternes forunderlige verden.

Vælg den rigtige hårbørste 

Din hårbørste fx er med til at stimulere blodcirkulationen i din hårbund. Det medfører bland andet et stærkere hår, bedre hårvækst og naturligvis en sundere hovedbund.

Hårbørster af god kvalitet distribuerer din hovedbunds naturlige olier ud i længderne. Så får dit hår næring og bliver mere glansfyldt. Vildsvinehår i børster er blevet enormt populært de seneste år, og det er ikke uden grund. De kan koste alt fra et par hundrede kroner til 1500 kr.! De er fantastiske til almindeligt hår, men faktisk ikke det optimale valg til krøllet hår. Her er en bredtandet kam en meget bedre løsning. Der findes også børster lavet af et mix af nylon og naturhår, som passer til de fleste hårtyper, men Dream Extensions anbefaler dog børster med vildsvinehår. For alt i verden bør du undgå børster af metal, da de ikke gør noget godt for dit hår. Så tjek lige hvad du har liggende derhjemme og overvej om du skal investere i en ny børste.

 

Vores egen hårbørste til hair extensions

Hos Dream Extensions har vi udviklet vores helt egen hårbørste til hair extensions. Vi benytter vildsvinehår i børsterne. Det sikrer, at børstningen bliver effektiv og ikke mindst skånsom for dit elskede hår. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste hårbørste til netop dit hår. Din pris er kun 250 kr. og vores børster fås naturligvis i flere farver. Det er naturligvis også en glimrende gaveidé.

 

Kontakt os for mere information eller læs mere om børster (artikel på engelsk) her

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....