Hårolie til hair extensions - Kvinde, kend din hårolie

Hårolie til hair extensions er uundværlig i sund hårpleje. Det gælder også hvis du ikke bruger hair extensions. Uanset om du søger mere naturlige hårprodukter eller ønsker hjælp til et specifikt hårproblem, så findes der en olie til løsningen. Det kan dog godt virke lidt overvældende i junglen af hårolier, men her guider vi dig gennem de mest populære hårolier, så du lærer at kende deres forskellige egenskaber og kan bruge dem til gøre dit hår smukkere, sundere og mere glansfuldt.

 

#Pro-tip: Less is more. Nogle olier er federe og mere tyngende end andre, mens nogle er lette. Dog anbefaler vi at starte med lidt – så kan du altid bygge videre, hvis du behøver det. Spidserne på dine extensions vil have det bedst, når du bare masserer et par dråber i et par gange om ugen. HUSK! at vinnteren og det tidlige forår er ekstremt hårdt for håret. Du skal bare kigge på dine hænder, hvor tørre de bliver. Så kan du forestille dig, hvor tørt dit hår også kan blive.

  

Arganolie

I flere tusinde år har arganolien været numero uno hårplejeprodukt i Marokko – og den hitter stadig den dag i dag. Det flydende guld er markedsført som ”moroccan oil”, og har taget Vesten med storm. Enhver frisør med respekt for sig selv har arganolie i sin salon. Olien er enormt rig på E-vitamin og mineraler, der bidrager til et glansfuldt hår og en sund hovedbund. Ren arganolie er lidt dyrere end andre hårolier, men til gengæld er det meget drøj i brug. Arganolie er mest kendt for sine egenskaber til at gøre tørt og slidt hår blødt, frisk og glansfuldt. Olien anvendes også til at beskytte dit farvede hår i at falme. Du skal pleje dit hår med arganolie, hvis du ønsker blødere og mere glansfuldt hår og en sund hovedbund. Det er enormt effektivt til hair extensions, og vi anbefaler et par dråber i spidserne til hverdag. Det er hårolie til hair extensions på første klasse.

  

Kokosolie

Det er næsten umuligt at undgå at høre ordet ”kokosolie”, når der tales om skønhed. Kokosolien er verdenskendt for sine talrige fordele, der gavner både hud, krop og hår. Det er en af de lidt mere fede og tyngende olier, så pas på mængden, når du anvender den. Brug kokosolie i håret, når du skal skåne det for varme og for at markere dine krøller. Du kan også bruge kokosolie i spidserne for at styrke dem og forebygge spaltede spidser. Brug kokosolien som hårkur, og lad den sidde i mindst 20 minutter, inden du skyller den ud. Sørg for at skylle håret flere gange, så du er helt sikker på, at olien er ude. Sidder der rester tilbage, vil det tynge håret og se fedtet ud. Brug kokosolie i spidserne i hverdagen for at friske lokkerne op, men husk altid, at få dråber rækker langt. Bruger du for meget produkt i håret, vil det ikke have positive effekter. Kokosolie fås næsten overalt i dag, og du kan sagtens bruge den budgetvenlige kokosolie fra supermarkedet til at skabe next level resultater.

  

Olivenolie

Køkkenet overrasker altid, når det gælder om at finde effektive plejeprodukter til håret. Olivenolie er en vidunderlig hårolie, som hjælper mod skadet og kruset hår. Det er vigtigt at anvende en olivenolie af god kvalitet, som ikke er behandlet med varme eller kemikalier. På den måde sikrer du dig, at olien besidder alle dets naturlige mineraler og vitaminer. Ved at bruge olivenolie i din hårpleje, kan du ”låse” fugten inde i hårfibrene, og dermed bliver hårstråene mere elastiske og bidrager til færre spaltede spidser. Olivenolie er også kendt for at bekæmpe tendens til skæl. Brug olivenolien som en hårkur en gang om ugen, og sørg for at massere olien godt ind i hovedbunden hver gang.

 

Vindruekerneolie

Vindruekerneolie er meget lettere end kokos- og olivenolie, og derfor behøves du ikke være bange for at håret bliver tynget af at du bruger olie i det. Ligesom de andre olier er vindruekerneolie medvirkende til at tilføre håret glans, styrke og fugt. Men derudover er denne olie særligt kendt for at medvirke til øget hårvækst og komme hårtab til livs. Olien indeholder store mængder af fedtsyren linolsyre, som bidrager til sund hårvækst. Du kan også bruge vindruekerneolie til at styrke dit tynde, fine hår, og gøre dine hårstrå tykkere og stærkere. Pro-tip: Bland vindruekerneolie med olivenolie og du har en DIY-hårmaske til fint, skrøbeligt hår. Begge olier kan trænge igennem til hårstråene og styrke dem indefra.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring de bedste råd omkring hårolie til hair extensions. Vi er eksperter i både hår og pleje!

Få mere inspiration på Dream Extensions Instagram

Blog

RSS
flettemetoden hair extensions langt hår

Hvorfor ikke prøve hair extensions?

Anne Purity Kithinji

Smukt langt og fyldigt hår? Hvorfor ikke prøve hair extensions? Hvem drømmer ikke om smukt langt og fyldigt hår? For nogle af os kan det...

flettemetoden hair extensions håndsyet hår langt hår ponytail extensions ponytails

Bryllupshår

Anne Purity Kithinji

Bryllupshår – Drømmen om det smukkeste hår til dit bryllup starter her Bryllupsæsonen står for døren i takt med, at foråret og lyset bryder frem....